Succes in dienstenmarketing

MarketWise helpt u uw marketingdoelstellingen te overtreffen door resultaatgericht marketingadvies en interimmanagement. Wij zoeken naar de optimale balans tussen de wensen van uw klant en de doelen van uw organisatie. Tussen offline en online marketing. Tussen kwaliteit en kosten. Tussen digitaal en persoonlijk. Tussen marketingstrategie en effectieve marketingcommunicatie voor de korte termijn. Met als resultaat dat u uw marketinginvesteringen dubbel en dwars terugverdient.

Ons doel is dat u zo snel mogelijk zonder ons aan de slag kunt. Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat centraal.

Marjolein Visser RM analyseert uw vraag en kijkt wat en vooral wie er nodig is. Haar netwerk van topconsultants zorgt dat u kunt rekenen op het beste advies. Enkele quotes:

"creatief, innovatief en gefocused", "geweldige strategische marketeer met oog voor details", "doet wat ze belooft", "accuraat, heldere communicatie en uitstekende resultaten", "een plezier om mee te werken".

Onze aanpak baseren we op ruim 20 jaar ervaring in dienstenmarketing. Wij werkten onder meer voor banken, verzekeringsmaatschappijen, arbeidsbemiddeling, uitgeverijen, digitale media, telecom, professionele dienstverleners, arbo, ngo's, in het toerisme en de zorg.

De ruim 100 Register Marketeers zijn gecertificeerd door het NIMA

Meer weten?

De zeven pijlers van marktsucces

Succesvolle dienstverleners beschikken over een sterke persoonlijkheid, stellen de relatie met hun klanten centraal, bieden echte waarde, blijven vitaal, innoveren voortdurend, optimaliseren stelselmatig hun organisatieprocessen en weten als geen ander hoe zij klanten moeten verleiden. Zij baseren zich op degelijk onderzoek, maar net zo zeer op hun gevoel voor de markt. Hoofd en hart komen samen.