Aanbiedingen

Online Marketing: up to date in 1 dag. Boek nu met 10% korting.

Wil jij met je collega’s snel en effectief inzicht in de laatste ontwikkelingen in online marketing? In een kennisupdate van een dag nemen twee of drie auteurs van het Basisboek Online Marketing de ’state-of-the-art’ met je door.

Je kunt voor deze dag drie onderwerpen kiezen die aansluiten bij je toekomstplannen, bijvoorbeeld: online advertising, online verkoop en het online marketingdashboard. Of online marktonderzoek, mobiele marketing en social media. Je kiest die onderwerpen waar je organisatie het meeste van kan profiteren.

Tot 31 december 2018 krijg je 10% korting op een online marketing update van één dag: € 2.245,- in plaats van € 2.495,-. En dat is voor je hele team!  Deze korting is eenmalig. Voor nadere informatie: Marjolein Visser RM.

Meer weten? Contact

De zeven pijlers van marktsucces

Succesvolle dienstverleners beschikken over een sterke persoonlijkheid, stellen de relatie met hun klanten centraal, bieden echte waarde, blijven vitaal, innoveren voortdurend, optimaliseren stelselmatig hun organisatieprocessen en weten als geen ander hoe zij klanten moeten verleiden. Zij baseren zich op degelijk onderzoek, maar net zo zeer op hun gevoel voor de markt. Hoofd en hart komen samen.