Advies en -ondersteuning

Wij helpen u bij het vaststellen van uw strategie, het ontwikkelen van innovatieve concepten, marketingplannen, het verbeteren van het rendement van uw marketingactiviteiten en het opleiden van uw marketingmensen. U bent bij ons zeker van effectief, innovatief en objectief advies. Wij verkopen geen systemen of producten. Hebben we niet de benodigde kennis en ervaring, dan brengen we u in contact met iemand die dat wel heeft.

Als u overweegt zich door MarketWise te laten ondersteunen, komt managing consultant Marjolein Visser RM naar u toe voor een intakegesprek. Zij overlegt met u welke professional het beste bij u past en maakt een voorstel met een begroting van de benodigde investeringen. Als u de opdracht bevestigt, gaat de gekozen consultant met u aan de slag. Marjolein Visser functioneert als schaduwmanager bij alle opdrachten.

MarketWise garandeert dat alle afspraken die in het voorstel staan, worden nagekomen.

Meer weten? Contact

De zeven pijlers van marktsucces

Succesvolle dienstverleners beschikken over een sterke persoonlijkheid, stellen de relatie met hun klanten centraal, bieden echte waarde, blijven vitaal, innoveren voortdurend, optimaliseren stelselmatig hun organisatieprocessen en weten als geen ander hoe zij klanten moeten verleiden. Zij baseren zich op degelijk onderzoek, maar net zo zeer op hun gevoel voor de markt. Hoofd en hart komen samen.